Eén van de grootste financieel dienstverleners van Nederland 

Al sinds 1811 zorgen wij er dagelijks voor dat het leven van mensen door kan gaan op momenten dat het er écht toe doet; bij een woningbrand, een auto-ongeluk óf een cybercrime aanval.  

Maar voorkomen is beter dan genezen! Wij geloven in het duurzaam oplossen van problemen. Daarom werken wij elke dag samen met klanten, strategische partners én met 13.000 collega’s aan concrete oplossingen voor grote maatschappelijke vraagstukken. We gaan voor onbezorgd wonen én werken, slimme mobiliteit, gezondheid dichterbij en inkomen voor nu, straks en later! Dat is Duurzaam Samen Leven volgens Achmea.  

Kom verrassend veel impact maken bij Achmea! 

In de praktijk betekent dat schaven aan risicomodellen, meewerken aan zorginnovaties, diensten ontwikkelen die huizen verduurzamen, apps bouwen die mobielvrij fietsen én autorijden stimuleren óf een mooie samenwerking opzetten voor een podcast over maatschappelijke thema’s (luister onze 180-graden podcast!). Daarmee maken we Nederland (en niet alleen Nederland!) elke dag een beetje gezonder, veiliger én duurzamer! 

Doen waar jouw hart sneller van klopt

Binnen Achmea hebben we ontzettend veel verschillende functies en mogelijkheden. Achmea geeft je ruimte om te leren, je talenten in te zetten en te ontwikkelen zodat jij iedere dag nóg beter wordt in wat je doet! Zo werk je aan je eigen ontwikkeling en maken wij het leven van onze ruim 10 miljoen klanten elke dag een beetje beter.

Wij maken verrassend veel impact, doe jij mee?

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij Achmea?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn
Nederland

Contact en website

recruitment@achmea.nl

Werken-bij-site

Vacatures bij Achmea

Bekijk hieronder de vacatures die bij Achmea worden aangeboden

Junior CDD Analist - Amsterdam
Achmea

‘Ben jij een echte speurneus met brede algemene kennis? Wil je daarmee Achmea helpen om risico’s op CDD gebied te voorkomen? Dan zoeken wij jou! 

Amsterdam € 3.087 - € 4.140
27-02-2024
Academic Intern Venture Capital Investment
Achmea

Do you want to make an impact in the world by investing in startups and scale-ups with Venture Capital? Then this is the job for you! 

Amsterdam
27-02-2024
Online Display Specialist
Achmea

Ben jij een data-gedreven en resultaatgerichte Online Display specialist? Weet jij altijd de juiste middelen-mix in te zetten om jouw targets te behalen? Dan is deze vacature echt iets voor...

Apeldoorn € 4.333 - € 5.950
26-02-2024
Finance Talent
Achmea

Bij Achmea bieden we een uitdagend Finance Talentship voor professionals met minimaal 2 jaar werkervaring in de financiële wereld. Op deze manier geef je jouw carrière een extra boost en...

Meerdere locaties € 3.432 - € 4.666
26-02-2024
ESG Controller - Amsterdam
Achmea

Wil jij impact maken op het gebied van duurzaamheid? Ben jij die gedreven talentvolle professional die energie krijgt van het vertalen van wetgeving naar data requirements? Wordt jij hier enthousiast...

Amsterdam € 3.855 - € 5.293
26-02-2024
Schadebehandelaar Glastuinbouw
Achmea

Heb je ervaring met het behandelen van (internationale) schades en affiniteit met de agrarische sector? Of kom je uit de sector en wil je het vak leren? Ga dan deze...

Leiden € 3.432 - € 4.666
26-02-2024
Business Controller Mortgages
Achmea

Als Business Controller Real Estate ben je de drijvende kracht achter verbeteringen in processen en prestaties, en stuur je markt- en volumeforecasting voor hypotheken aan. 

Amsterdam € 3.855 - € 5.293
23-02-2024
Talentship Schade verzekeren
Achmea

Met het Talentship schadeverzekeren nemen we jou mee op reis. Eindhalte? Dé specialist in schade verzekeren.

Meerdere locaties
23-02-2024
Letselschadebehandelaar Buitenland
Achmea

Als Letselschadebehandelaar Buitenland behandel je materiële- en letselclaims met een buitenlandsaspect. Jouw dossiers bestaan uit aanrijdingen in het buitenland, een aanrijding in Nederland met een voertuig uit het buitenland of...

Leeuwarden € 3.432 - € 4.666
22-02-2024
Marketplace Manager
Achmea

Ben jij de Platform Marketeer die het optimale rendement haalt uit het two-sided platform Lekker Bezig? Jouw belangrijkste opdracht is de juiste match te vinden tussen vraag en aanbod.

Apeldoorn € 4.333 - € 5.950
22-02-2024