Finance

De Finance sector is gespecialiseerd in het verstrekken van zekerheid via financiële rapportages en audits. Beroepen in deze sector variëren van actuarissen en accountants tot risicomanagers en auditors. Deze professionals zorgen ervoor dat bedrijven voldoen aan de financiële en regelgevende standaarden.

Actuaris

Als Actuaris ben je de architect van zekerheid in een dynamische omgeving vol financiële belangen en  speel je een hoofdrol in de wereld van financiële expertise en risicobeheer. Als meester in (verzekerings)wiskunde ben jij de cruciale schakel die de waarschijnlijkheid van risico's beoordeelt en de financiële gevolgen nauwkeurig in kaart brengt. Jouw oordeel vormt het fundament voor strategische beslissingen, en je draagt bij aan het waarborgen van financiële stabiliteit. Duik in de wereld van Actuariaat - waar analytische vaardigheden en expertise de sleutel zijn tot het bouwen van een solide financiële toekomst.


Bekijk alle vacatures »

Auditor

Als accountant of auditor ben jij de cruciale schakel in het verifiëren van financiële informatie, het identificeren van risico's en het verstrekken van waardevol inzicht aan organisaties en belanghebbenden. Jij draagt bij aan het bevorderen van vertrouwen in de bedrijfsvoering, het naleven van regelgeving en het ondersteunen van weloverwogen besluitvorming. Stap in deze boeiende sector, waar jouw expertise en nauwkeurigheid de hoekstenen zijn van een solide financiële basis voor zowel bedrijven als individuen. Maak impact en speel een essentiële rol in in het waarborgen van financiële integriteit en transparantie

Bekijk alle vacatures »

Compliance

Stap in de invloedrijke wereld van Compliance Officers, waar jij een essentiële rol speelt in het waarborgen van wettelijke naleving, het implementeren van interne normen en het bewaken van de organisatorische integriteit. Als professionele toezichthouder ben jij de hoeksteen van een robuust juridisch en ethisch kader, cruciaal voor het handhaven van de reputatie en het succes van de organisatie. Maak impact door bij te dragen aan een sterke en ethisch gedreven organisatie die voorop blijft lopen in naleving en integriteit.

Bekijk alle vacatures »

Controller

Maak impact als sleutelfiguur in het financiële succes van een organisatie! Als Controller ben je niet alleen het financiële geweten, maar ook de drijvende kracht achter de financiële beheersing. Je werkt in financiële teams, adviseert het management en vormt het financieel beleid. Je beheert planning & control cycli, analyseert investeringen, ontwikkelt kostenberekeningen en stuurt op de financiële gezondheid van het bedrijf. Als Controller ben je een veelzijdige generalist met expertise in diverse specialisaties. 

Bekijk alle vacatures »

Risk management

Als Risk Manager ben jij degene die de leiding neemt in het herkennen, evalueren en beheersen van financiële, juridische, strategische en veiligheidsrisico's die invloed kunnen hebben op de kapitaal- en inkomstenstroom van een organisatie. Je staat voor de uitdaging om de negatieve impact te minimaliseren en positieve gebeurtenissen te maximaliseren door middel van een doordachte en geïntegreerde aanpak van risicobeheer.

Bekijk alle vacatures »

Gemeentefinancials

Word een cruciaal onderdeel van de gemeente als financial! Breng je financiële expertise naar de lokale gemeenschap en maak directe impact op het beheer van publieke middelen. Als lid van ons dynamische team draag je bij aan transparantie, verantwoordelijkheid en de verbetering van lokale diensten. Klaar voor een betekenisvolle carrière? Solliciteer nu en speel een sleutelrol in de financiële gezondheid van de gemeente!

Bekijk alle vacatures »