Leuk dat je een vacature wilt plaatsen!

Via onze niche benadering garanderen we dat je vacature het podium krijgt binnen de juiste doelgroepen en wordt gezien. Die zichtbaarheid werkt als volgt:

Veel bezoekers
Onze niche vacaturebanken trekken veel relevant bezoek. Jaarlijks meer dan anderhalf miljoen bezoekers. Wij bieden vakspecialisten niet alleen relevante banen, maar ook nieuws, interviews, rapporten en podcasts die echt van belang voor hen zijn. Dit samenspel van vakinhoudelijk nieuws en banen trekt en bindt bezoekers.

Veel abonnees
Elk vakgebied heeft zijn eigen specifieke nieuwsbrief, waardoor we een gericht bereik realiseren binnen elke doelgroep. In totaal tellen we ruim 30.000 abonnees op de verschillende nieuwsbrieven en daarmee bereiken we ook de latente baanzoeker.

Hoge google positie
Google beloont relevantie en volume. Daarom scoren we hoog in Google en tref je onze sites veelal aan bij de eerste organische zoekresultaten.

Koppeling naar Social Media
Jouw vacature boosten we verder via LinkdIn, X en job alerts.

Zo plaats je een vacature

Per mail

Stuur een email naar contact@careerguide.nl met de gewenste vacatureplaatsing. Vermeld de link waar we de vacature kunnen vinden of voeg deze toe als pdf of word-document. En geef aan welk pakket je kiest.

Wij verzorgen de plaatsing en sturen een bevestigingslink binnen 4 uur! 
 Facturering vindt achteraf plaats.

Per formulier:


Vacature plaatsen

Deze informatie wordt gebruikt voor het tonen van de vacature op onze websites.

Algemene informatie

Vacature gegevens

E-mail is succesvol verzonden.