Breng uw vacature onder de aandacht bij een gerichte doelgroep bij CareerGuide

Bij CareerGuide streven we ernaar om het plaatsen van vacatures sneller, efficiënter en makkelijker te maken, door deze direct onder de aandacht van de juiste professionals te brengen. Onze unieke aanpak omvat:

  • Gespecialiseerde Vacatureportals en Nieuwsbrieven: Elk vakgebied heeft zijn eigen specifieke vacatureportal en nieuwsbrief, waardoor we een gericht bereik hebben binnen de doelgroep.
  • Aanzienlijk Bereik: We bereiken ongeveer driekwart van de professionals in uw doelgroep, waardoor uw vacature zowel actieve als latente baanzoekers bereikt.
  • Verhoogde Zichtbaarheid: Vacatures op onze homepage worden drie keer vaker bekeken dan andere vacatures. In onze nieuwsbrief opgenomen organisaties genereren significant meer bezoekersverkeer.
  • Effectieve Titels en Omschrijvingen: We benadrukken het belang van sterke functietitels en -omschrijvingen om het klikgedrag te beïnvloeden.

Bij CareerGuide heeft u verschillende mogelijkheden om uw organisatie en vacatures extra onder de aandacht te brengen. Of u nu op zoek bent naar de ideale kandidaat of ondersteuning nodig heeft bij het vinden van een nieuwe baan, ons complete overzicht van vacatureportals en subsites biedt de oplossing.

Ontdek de voordelen van het plaatsen van uw vacature bij CareerGuide en bereik de juiste professionals op een efficiënte en effectieve manier.

Liever een mail sturen? Dat kan ook! 

Stuur een email naar contact@careerguide.nl met de gewenste vacatureplaatsing.
(NB. De vacature kan ook als Word-document worden aangeleverd.)

Wij verzorgen de plaatsing en sturen een bevestigingslink binnen 4 uur!

Vacature plaatsen

Deze informatie wordt gebruikt voor het tonen van de vacature op onze websites.

Algemene informatie

Vacature gegevens

E-mail is succesvol verzonden.