Vacatures in Financiën

Werken bij ABAB

ABAB is een allround accountancy- en adviesorganisatie. Met ruim 700 medewerkers werkt ABAB vanuit 17 vestigingen voor niet-beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, organisaties uit de non-profitsector en particulieren.

Medewerkers

Circa 700

Profiel

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Door onze brede dienstverlening kunnen we klanten van een compleet advies voorzien. Je werkt samen met bevlogen collega’s in multidisciplinaire teams. 

Jouw ontwikkeling staat bij ABAB voorop
ABAB kent verschillende opleidingsprogramma’s afhankelijk van de loopbaanfase waarin je verkeert en bij welke discipline je werkzaam bent. Denk hierbij aan het Young Professional Programma (YPP) voor assistent-accountants in opleiding tot accountant. Voor onze belastingadviseurs is er de ABAB Academy. Voor onze managers en directeuren hebben we een change leaders programma en een MD-programma voor aankomend leidinggevend talent. Er zijn daarnaast diverse andere opleidingsprogramma’s die op maat worden aangeboden.

Wij investeren volop in de individuele ontwikkeling van onze medewerkers. Afhankelijk van jouw leerdoel en ambitie helpen we je een passende cursus of opleiding te vinden.

Ondernemend
Onze organisatie heeft een platte structuur. De lijntjes zijn kort waardoor er volop kansen zijn om zelf het voortouw te nemen. Met veel eigen verantwoordelijkheid voelen ondernemende professionals zich bij ons helemaal thuis.

Anders dan de meeste accountancykantoren hebben we géén partnerstructuur. Dat zorgt voor een andere bedrijfsdynamiek.

Persoonlijke werksfeer
We voelen ons betrokken bij ons werk en bij elkaar. De sfeer binnen ABAB is collegiaal, we zetten ons samen in voor een professionele dienstverlening aan onze klanten.

We hebben een leeftijdsbewust personeelsbeleid, gericht op duurzame inzetbaarheid. Dit wordt voor een deel gesubsidieerd door het Europees Sociaal Fonds. Voor iedere loopbaanfase bieden we je passende ondersteuning. Dit varieert van het aanbieden van een loopbaanscan tot het begeleiden van jou (en je partner) naar je pensioen.

Bekijk de vacatures bij ABAB »


Contactgegevens

Careerguide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.