Vacatures in Financiën

Werken bij MN

MN is een van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van Nederland. Wij voeren het pensioen uit voor drie pensioenfondsen en beheren een vermogen van ruim € 90 miljard.

Medewerkers

Circa 1.000

Profiel

MN is één van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van Nederland. Wij opereren dagelijks in een complexe financiële wereld die steeds nieuwe pensioenvraagstukken oplevert. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op, die dynamiek beïnvloedt ons werk. We volgen de klantvraag continu en helpen onze klanten verder. Bepaal jij de route om de pensioenambities van onze klanten te realiseren? Je krijgt alle ruimte om jouw rol in te vullen en pakt daarin je verantwoordelijkheid. Onze werksfeer is informeel, de faciliteiten bevorderen flexibiliteit.

Onze missie
Wij realiseren de vitale financiële toekomst die mensen verdienen.

Met ruim 60 jaar ervaring zijn we voor onze opdrachtgevers een partner met gedegen kennis van het Nederlandse pensioenstelsel. En dat wordt gewaardeerd: Wij voeren het pensioen uit voor drie pensioenfondsen en beheren een vermogen van ruim € 90 miljard. MN zet haar specifieke kennis over fiduciair management ook in over de grenzen vanuit haar kantoor in het Verenigd Koninkrijk.

Onze visie
Wij zijn toonaangevend in financiële oplossingen voor werknemers en werkgevers. In Nederland vormen wij de maatstaf. In andere landen zijn wij de vernieuwende partij.

De pensioenopbouw van 2 miljoen Nederlanders goed laten verlopen. Hun regeling voor hen op begrijpelijke wijze onder de aandacht brengen. En de uitkeringen elke maand soepel laten verlopen. Wij zorgen voor alle achterliggende processen en anticiperen nu al op de ontwikkelingen van overmorgen. Bij MN zijn complexe pensioenvraagstukken aan de orde van de dag.

Onze kernwaarden 

Puur
De kernwaarde Puur past goed bij MN. No-nonsense mentaliteit, zonder opsmuk. We stellen ons bescheiden en nuchter op, we schreeuwen niet van de daken. Puur staat voor open en oprecht zijn, duidelijk en helder communiceren met elkaar en met onze stakeholders. En voor duurzaam en verantwoord handelen.

Passie
Passie staat voor betrokkenheid en inlevingsvermogen. We willen krachtig en zelfbewust overkomen. We zijn trots op waar we vandaan komen én waar we elke dag mee bezig zijn. We dragen allemaal de verantwoordelijkheid om het merk MN uit te dragen naar elkaar en naar onze klant toe. We doen net dat stapje meer voor onze klant; we werken met passie!

Prestatie
Prestatie staat voor ambitie en innovatievermogen. Makkelijk kunnen omgaan met veranderingen, altijd gericht op resultaat. Daar werken we hard aan en daar zijn we trots op.

MN als werkgever

Het zijn onze medewerkers die iedere dag weer alles op alles zetten om een passend antwoord op de vraag van onze klanten te vinden. Wij beheren het kapitaal van onze opdrachtgevers, onze medewerkers zijn ons eigen kapitaal. We zorgen ervoor dat zij optimaal kunnen presteren. Wij geloven dat een flexibele werkplek, een inspirerende werkomgeving en een prettige werksfeer bijdragen aan het laten excelleren van onze medewerkers. Wij geven onze medewerkers de mogelijkheid om mee te bewegen, te groeien en te ontwikkelen in een dynamische omgeving die er elke dag weer anders uit ziet.

MN is een organisatie die staat voor pure dienstverlening; wat je ziet is wat je krijgt. En een organisatie waar met passie gewerkt wordt aan de vitale financiële toekomst die mensen verdienen. Onze betrokken werkwijze stelt ons in staat een hoge klanttevredenheid te realiseren en te anticiperen op ontwikkelingen in ons dynamische werkveld.

Bij MN passen ondernemende professionals die zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen resultaten en die van het team. Professionals die flexibel inspelen op de ontwikkelingen van de dag en het lange termijn doel voor ogen houden. Wij zoeken mensen die authentiek zijn en bijdrage willen leveren aan onze maatschappelijke doel. Mensen die zin hebben om zichzelf te ontplooien en hun rol binnen de organisatie willen pakken.

Ben je benieuwd naar wat jouw rol binnen onze organisatie kan zijn? Bezoek dan onze website werkenbijmn.nl 
 

Bekijk de vacatures bij MN »


Contactgegevens

Careerguide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.