Vacatures in Financiën

Werken bij KPMG

Onze focus: organisaties helpen om weloverwogen besluiten te nemen en te excelleren in de wereld van vandaag en morgen op het gebied van audit en advisory.

Medewerkers

Circa 3200

Profiel

 

Over KPMG

KPMG Nederland is onderdeel van een wereldwijd netwerk van accountants- en advieskantoren. In Nederland, waar Piet Klijnveld in 1917 de grond legde voor KPMG, zijn we nu met meer dan 3500 collega’s verdeeld over 12 kantoren. Samen helpen wij toonaangevende organisaties vooruit te kijken en de juiste duurzame keuzes te maken.

Do work that matters

Het verschil maken kan overal, maar een groot verschil maken kan maar op een paar plekken. KPMG is zo’n plek. We zitten aan de tafels waar de toekomst wordt bepaald en jij bent uitgenodigd. Samen lossen we actuele vraagstukken op door via de nieuwste technieken heldere inzichten te geven en goede oplossingen te bedenken. Daar hebben we unieke kennis en ervaring voor nodig. Inzichten van slimme, innovatieve en gedreven mensen. Inzichten van jou.

 

Your KPMG journey

Als lid van de KPMG-familie krijg je alle kansen om jezelf te zijn én jezelf te laten zien. Jouw unieke inzichten zijn namelijk van onschatbare waarde voor onze klanten en je collega’s. Daarom werken we hard om een zo divers en inclusief mogelijke organisatie te zijn. Je wordt omringd door collega’s die net zo’n drive als jij hebben om het maximale uit zichzelf te halen en constant vooruitgang te boeken. Daardoor bruist KPMG van de energie. En van plezier. Vanaf je eerste dag ligt de focus op jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling. Daar heb jij je leven lang plezier van.

Ontdek jouw mogelijkheden bij KPMG!

>> Ga naar werkenbijKPMG.nl

Bekijk de vacatures bij KPMG »


Contactgegevens

Careerguide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.