Vacatures in Financiën

Werken bij Grant Thornton

Grant Thornton is een middelgrote accountants- en adviesorganisatie. Naast diensten op het gebied van accountancy, belastingen en juridische zaken, kan men bij GT onder meer terecht voor subsidieadvies, IT Audit, bedrijfsovername en fusie, salaris- en personeelsadministratie.

Medewerkers

Circa 500

Profiel

Grant Thornton telt ongeveer 500 medewerkers. Binnen onze organisatie werken accountants, belastingadviseurs, aangiftemedewerkers, bedrijfsjuridisch adviseurs, salarisadministrateurs en specialisten op het gebied van bijvoorbeeld IT audit, subsidies, financiële planning of corporate finance en een ondersteunende staf. Zij werken nauw samen om de beste resultaten voor onze cliënten te realiseren.

Grant Thornton is aangesloten bij het wereldwijde netwerk van Grant Thornton International. Daarmee bieden wij de expertise van een groot internationaal netwerk met ruim 521 kantoren in 113 landen. Wereldwijd zetten meer dan 22.000 professionals zich dagelijks in voor nationale en internationale bedrijven.

Cultuur
De sfeer en werkwijze van Grant Thornton kenmerken zich door een onafhankelijke maar persoonlijke benadering waarin cliënten zich welkom voelen. Een organisatie waarin ook onze medewerkers zich thuis voelen en gestimuleerd worden tot professionele prestaties. Onze mensen kiezen er bewust voor om bij Grant Thornton te werken. Verwacht daarom van ons kwaliteit en gedrevenheid, professionaliteit en persoonlijk contact. Gepassioneerd en resultaatgericht.

Loopbaanmogelijkheden

Grant Thornton is een professionele organisatie, die volop in beweging is. Wij streven er naar dagelijks excellente kwaliteit en service te bieden aan onze cliënten. Van ons kunnen cliënten een stapje meer verwachten.

Door ons diverse en uitgebreide cliëntenpakket zijn de opdrachten afwisselend en uitdagend. Je hebt snel contact met cliënten. Ook is er sprake van een grote mate van zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen initiatief. Op onze compacte kantoren heerst een informele en persoonlijke sfeer. Je kent je collega's, ook de partners, en er zijn regelmatig sociale activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat er aandacht is voor het individu en een goede balans is tussen werk en privé.


Contactgegevens

Careerguide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.