Vacatures in Financiën

Werken bij Deloitte

Profiel

Zoek je een uitdagende functie bij een grote professionele dienstverlener? Die met multidisciplinaire teams werkt voor toonaangevende klanten uit alle industrieën? Wil je de marktproblemen van de toekomst vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen? Dan is Deloitte jouw plek. Met ruim 5.500 medewerkers en 15 kantoren verspreid over heel Nederland zijn wij een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering.

Deloitte & Innovatie
Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert de wereld de komende jaren radicaal. Dit heeft gevolgen voor alle bedrijven en organisaties. Wij weten dit en investeren daarom veel in innovatie. We zijn bijvoorbeeld toonaangevend op het gebied van robotics en artificial intelligence.

 

Deloitte & Uitdagend werk
Wij werken voor veel verschillende klanten en industrieën. Je kunt je aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dus goed ontwikkelen bij ons. Je werkt samen met jonge en ambitieuze collega’s uit diverse disciplines en vaak ook uit meerdere landen. Je leert in hoog tempo veel over alle aspecten van de meest uiteenlopende organisaties. Zo verdiep je niet alleen je vakkennis, maar vergroot je ook je kennis van branches en klanten. En zit je al snel aan tafel met de decision makers bij klanten.

Deloitte & Learning & Development
Wij vinden persoonlijke ontwikkeling, kwaliteit en teaming heel belangrijk. Daarom krijg je vanaf het begin een persoonlijke buddy die je helpt met het bepalen van je persoonlijke leer- en ontwikkelplan. Deloitte professionals hebben Talent Standards welke de essentiële capabilites per niveau beschrijven. Ze geven de belangrijkste capabilities weer welke we moeten bezitten op een wereldwijd consistente basis en om je te ontwikkelen tot op wereldklasse niveau. De Talent Standards helpen jou om je ontwikkeldoelen te stellen, welke je zal bespreken met jouw Team Leader en Coach (zie onderstaande video voor meer informatie over Talent Standards). Je leert veel via learning on the job, maar ook door trainingen, cursussen en summerschools met collega’s (vaktechnisch en soft skills). Samen met jouw individuele ontwikkelprogramma zorgt dit ervoor dat je steeds meer waarde kunt bieden bij opdrachten. Daarnaast kun je gebruik maken van onze brede E-learning omgeving en het grote cursusaanbod van de Deloitte University.

Deloitte & Informele en collegiale werkomgeving
Wij staan bekend om onze informele en collegiale werksfeer. We zijn toegankelijk, lekker nuchter en zorgen ervoor dat je je niet alleen snel ontwikkelt, maar ook tijd hebt voor sociale activiteiten. Wij gaan bijvoorbeeld samen sporten en organiseren gezellige borrels. Want als je optimaal wilt presteren, moet je je ook goed kunnen ontspannen.

Bekijk de vacatures bij Deloitte »


Contactgegevens

Careerguide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.