Vacatures in Financiën

Werken bij Capgemini Nederland

Capgemini is een grote internationale aanbieder van consulting-, technology- en outsourcing-diensten.

Medewerkers

In Nederland circa 7.500, wereldwijd 59.000

Profiel

Het hoofdkantoor van Capgemini is gevestigd in Parijs. De regionale kantoren bevinden zich in 30 landen in Noord-Amerika, Noord-Europa & Azië en het Pacifisch gebied, evenals Centraal en Zuid-Europa.

  • Consulting
    Op basis van diepgaande sectorkennis en bedrijfsprocessen biedt Capgemini consulting-services. Hiermee levert Capgemini een essentiële bijdrage aan de bedrijfstransformatie en economische prestaties van klantorganisaties.
  • Technology
    Capgemini ontwerpt en integreert technologische oplossingen, ontwikkelt innovaties en transformeert de technische omgevingen van klanten. Deze services concentreren zich op systeemarchitectuur, -integratie en -infrastructuur. Technology-services en consulting-services komen samen op het moment dat de upgrade en transformatie van IT-systemen direct zijn gekoppeld aan de organisationele en strategische prioriteiten van de klant.
  • Outsourcing
    Inspelend op de behoefte van de klant is Capgemini in staat de volledige of gedeeltelijke verantwoordelijkheid op zich te nemen voor het management van de IT-middelen.

De marktexpertise van Capgemini is breed en omvat de terreinen Publieke dienstverlening, Financiële dienstverlening, Zakelijke dienstverlening en Energie, industrie & retail. Naast de kerndiensten consulting, technology en outsourcing is de onderneming ook actief in opleidingen via de Capgemini Academy en in Interim Management.

Cultuur
Mensen vormen het belangrijkste kapitaal van Capgemini, de onderscheidende factor in de markt. De gevarieerde werkervaringen en achtergronden en de levenservaringen van onze professionals vormen de basis van ons bedrijf.

Deze wereld vraagt dat we in staat zijn te werken in multiculturele teams, zowel fysiek als virtueel. Wederzijds vertrouwen en gedeelde waarden vormen de basis van succesvolle resultaten. De cultuur van Capgemini is gebaseerd op respect voor het individu, wederzijdse ondersteuning tussen collega’s en echte samenwerking. Onze zeven gedeelde waarden zijn:

Eerlijkheid - Durf - Vertrouwen - Vrijheid - Teamgeest - Bescheidenheid - Plezier.

Loopbaanmogelijkheden
Capgemini biedt een omgeving waarbinnen alle professionals hun vaardigheden en competenties optimaal kunnen ontwikkelen. Natuurlijk krijgen zij de kans samen te werken met vele collega's, zowel nationaal als internationaal.

Persoonlijke groei wordt bereikt door een grote verscheidenheid aan opdrachten en klantrelaties. Hierin krijgt iedere professional de kans een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van zowel onze klanten als de internationale Capgemini Group. Het delen van kennis en een lonende carrière ontwikkelen staan hierin voorop.


Contactgegevens

Careerguide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.