Vacatures in Financiën

Werken bij AWVN

De grootste werkgeversvereniging van Nederland. Adviseert werkgevers bij het ontwikkelen van de HR-strategie, de organisatie en de medewerkers en het vormgeven van de arbeidsvoorwaarden.

Medewerkers

ruim 190

Profiel

Over AWVN
De grootste werkgeversvereniging van Nederland. Adviseert werkgevers bij het ontwikkelen van de HR-strategie, de organisatie en de medewerkers en het vormgeven van de arbeidsvoorwaarden.

Werkgeversvereniging AWVN werd in 1919 opgericht om, namens de aangesloten bedrijven, onderhandelingen met vakorganisaties te voeren over arbeidsvoorwaarden. Onderhandelen over (collectieve) arbeidsovereenkomsten behoort nog altijd tot de core business van ’s lands grootste werkgeversvereniging – zo is AWVN tegenwoordig betrokken bij meer dan de helft van de cao’s die Nederland telt.

Maar AWVN heeft veel meer te bieden. Ze heeft alle expertise in huis die nodig is om elk onderwerp, alle (juridische) verplichtingen voortvloeiend uit het arbeidsvoorwaardenoverleg én het werkgeverschap, nader vorm te geven: AWVN biedt totaaloplossingen voor werkgevers. Daarnaast is AWVN – als belangenbehartiger van werkgevend Nederland, als meest relevante netwerk voor bedrijven en organisaties die werk maken van werkgeverschap – uitgegroeid tot een belangrijke speler in de polder. Dat is waarom anno 2016 ruim 750 individuele bedrijven en bedrijfstakorganisaties aangesloten zijn bij AWVN.

AWVN is een dienstverlenende werkgeversvereniging. De dienstverlening valt uiteen in algemene dienstverlening (op basis van de betaalde contributie) en adviesdiensten op maat (op factuurbasis). Geen enkele vorm van dienstverlening is beschikbaar voor niet-leden (met uitzondering van aspirant-leden).
 
​Visie, missie, ambitie
de leden adviseren over en inspireren bij het vernieuwen van hun rol als werkgever

Wil jij een uitdagende, maatschappelijk relevante baan? Bij AWVN vind je een dynamische, kennisintensieve omgeving met ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid en daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

AWVN adviseert werkgevers bij het realiseren van doelstellingen van de organisatie via de ontwikkeling van de organisatie, de medewerkers en de arbeidsvoorwaarden. AWVN werkt vanuit de filosofie dat constructieve arbeidsverhoudingen cruciaal zijn voor het realiseren van de doelstellingen. Dat noemt AWVN goed werkgeverschap! 


Contactgegevens

Careerguide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.