Vacatures in Financiën

Werken bij ARAG Rechtsbijstand

ARAG Rechtsbijstand is sinds 1962 actief als volledig onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar.

Medewerkers

Circa 450

Structuur

Het bedrijf is onderdeel van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in vijftien Europese landen en de Verenigde Staten.

Profiel

ARAG Rechtsbijstand is sinds 1962 actief als volledig onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar. Het bedrijf is onderdeel van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in vijftien Europese landen en de Verenigde Staten. In Nederland bedient ARAG de markt vanuit drie locaties: het hoofdkantoor in Leusden en vestigingen in Breda en Roermond. Het bedrijf heeft een kleine 450 medewerkers, onder wie 271 juridische professionals. Jaarlijks doen ruim 40.000 particulieren en zakelijke cliënten een beroep op de dienstverlening van ARAG.
  • De kern van ons bedrijf
    De afdelingen Verzekeringen en Rechtshulp vormen de kern van ons bedrijf. Verzekeringen ontwikkelt en beheert de producten en verzorgt de acceptatie van nieuwe verzekeringen en de schade-intake. Onze juristen bij Rechtshulp ondersteunen onze verzekerden bij juridische geschillen. Daarnaast kent ARAG verschillende stafafdelingen.
  • Brede juridische dienstverlener
    ARAG heeft zich ontwikkeld van een traditionele rechtsbijstandverzekeraar naar een brede juridische dienstverlener voor particuliere en zakelijke klanten. Wij bieden onze producten aan via onafhankelijke assurantietussenpersonen. De intensieve samenwerking met deze distributiepartners is één van de fundamenten onder het bedrijf.

Cultuur
De belangrijkste maatstaf waaraan wij ons laten meten is de waardering van de klant. Dat vertaalt zich in een hoge innovatiekracht bij producten en diensten om aan te kunnen blijven sluiten bij de wensen van de markt. Het leveren van topprestaties en het hanteren van een transparante werkwijze om beoordeeld te kunnen worden volgens internationale standaarden.

Kwaliteit en professionaliteit kenmerkt ons werk. Iedereen in de organisatie neemt zijn verantwoordelijkheid. Wij willen in al ons handelen onze kernwaarden tot uiting brengen. Dat wil zeggen dat wij anticiperend optreden voor de klant. Wij bieden hem optimale juridische bescherming en oogsten daarbij het beste resultaat door onze inzet. Wij streven naar constructieve samenwerking, zowel met onze distributiepartners als met ons juridische netwerk.

Bekijk de vacatures bij ARAG Rechtsbijstand »


Contactgegevens

Careerguide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956