Mazars


Watermanweg 80
3067 GG - Rotterdam
088 277 15 50
www.mazars.nl

Profiel

Werken bij Mazars: de verbinding maken tussen het belang van de onderneming en van de maatschappij

Niet iedereen heeft het: twee goed ontwikkelde hersenhelften. Waardoor je kunt handelen met verstand van zaken én gevoel voor verantwoordelijkheid. Kennis is essentieel, maar toegevoegde waarde realiseren is minstens zo belangrijk. Het gaat erom dat je je linker- én rechterhersenhelft gebruikt. Bij Mazars werken accountants en belastingadviseurs die niet alleen analyseren en structureren, maar ook inspireren. Dat is wat onze medewerkers onderscheidt. Hun professioneel kritische houding, focus op kwaliteit en gezonde dosis lef leiden vaak tot andere invalshoeken en waardevolle inzichten. 

Diversiteit binnen mazars

Het stimuleren van diversiteit binnen de teams is een belangrijk doel van Mazars. Om zeker te weten dat deze pijler leidt tot daadwerkelijke veranderingen hebben we een internationaal plan geïmplementeerd wat hiertoe bijdraagt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een organisatie bereikt geen internationale groei zonder een duurzame- en milieuvriendelijke strategie. Daarom staat MVO hoog in het vaandel binnen onze organisatie en dat zie je terug in onze communicatie naar klanten.

MAZARS Wereldwijd

Mazars vertrouwt op de kwaliteit van 18.000 professionals die nauw samenwerken in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Azië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. 

 Zet jij jouw kennis om in kansen?

Haal jij, net als wij, je motivatie uit de publieke functie die je vervult in het maatschappelijk verkeer? Wil je werken bij een organisatie die een beroep doet op je vermogen om de verbinding te maken tussen verantwoording afleggen en verantwoording nemen? Pas je bij een organisatie waar je snel zelfstandig aan de slag gaat met interessante projecten? En waar contact met de klant snel plaatsvindt? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op met Florus van Loon, Recruiter bij Mazars.