Baker Tilly


Fascination Boulevard 260
3065 WB - Rotterdam
(0182) 56 32 00
www.werkenbijbakertilly.nl

Profiel

Een ondernemende, directe, verbindende en scherpzinnige organisatie met kwaliteit als belangrijkste fundament: dat is Baker Tilly. We zijn een van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland en hebben 14 vestigingen verspreid over het land. Onze werkzaamheden zijn divers: zo controleren we jaarrekeningen en geven we btw-advies, maar begeleiden we onze klanten bijvoorbeeld ook bij de aankoop van een bedrijf én schrijven we complete bedrijfsstrategieën uit. Dit doen we voor mkb-bedrijven en grote ondernemingen tot non-profitinstellingen en organisaties in de publieke sector.

Goede sfeer
Werken bij Baker Tilly betekent werken in een omgeving waar je je thuis voelt. We hebben bewust gekozen voor regionale kantoren waar je veel persoonlijk contact hebt met collega’s. Je werkt samen in overzichtelijke, multidisciplinaire teams en kunt snel met elkaar schakelen en sparren als dat nodig is. Ook buiten werktijd wordt er veel met elkaar ondernomen. Denk bijvoorbeeld aan een jaarlijks personeelsfeest, gezellige sporttoernooien en wekelijkse donderdag- of vrijdagmiddagborrels.

Kansen & ontwikkeling
Kennis vormt het fundament van onze organisatie. Daarom is investeren in menselijk kapitaal een van onze speerpunten. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen BT Academy waar je verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen kunt volgen. Als het past binnen je ontwikkeling kun je ook kiezen voor een studie aan een hogeschool of universiteit. Baker Tilly betaalt je studiegeld én vergoedt de helft van je studie-uren.

Het ondernemerscollege
In het kader van kennis ontwikkelen en delen zijn we ook het ondernemerscollege gestart. Eén keer in de twee weken verschijnt een video van een kort en bondig college van de meest inspirerende sprekers van Nederland. In de afgelopen tijd zijn er al veel verschillende onderwerpen behandeld. Denk aan blockchain, the Internet of Things, crowdfunding, duurzaam ondernemen en de toekomst van betalen. Niet alleen onze klanten kunnen zo inspiratie, kennis en informatie opdoen, maar ook onze collega’s en andere belangstellenden. Ontdek meer over het ondernemerscollege van Baker Tilly.

Baker Tilly International
Baker Tilly is aangesloten bij Baker Tilly International: een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren, gevestigd in 147 landen. We werken nauw samen met alle leden van dit netwerk om kennis met elkaar te delen en onze internationale klanten nog beter van dienst te zijn. Het netwerk, met meer dan 30.000 medewerkers, behaalde in 2017 een omzet van ruim 3,4 miljard dollar.

Vakgebieden
Bij Baker Tilly kun je niet alleen aan de slag als accountant of belastingadviseur, maar ook als specialist binnen een van onze acht adviespraktijken of Advisories: Corporate Finance, Employment Advisory, Healthcare Advisory, Interim Financials, IT Advisory, Public Sector Advisory, Subsidy Compliance en VAT & Customs Advisory.

Waarom Baker Tilly?
Hoe het er echt aan toegaat bij Baker Tilly ontdek je pas als je een keertje bij ons langskomt. Heb je nog een duwtje in de rug nodig? Dan zetten we het even voor je op een rij: vijf redenen waarom Baker Tilly dé plek is voor jou.

 • Reden 1: goede arbeidsvoorwaarden
  Hard werken moet je goed belonen.

 • Reden 2: veel opleidingsmogelijkheden
  Wil je een opleiding doen aan een hogeschool of universiteit? Dan betalen wij alle kosten én vergoeden we de helft van je studie-uren. Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich continu blijven ontwikkelen, hebben daarnaast onze eigen BT Academy. Met dit programma bieden we je de mogelijkheid om veel verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen te volgen.

 • Reden 3: mooie kantoren
  Baker Tilly heeft 13 kantoren verspreid over het land. Een groot gedeelte van onze vestigingen is recentelijk opnieuw ingericht. Naast individuele werkplekken hebben we stilteruimtes, vergaderplekken en belhokjes. Ook is er op elk kantoor een speciale ruimte waar je uitgebreid kunt lunchen. Een aantal locaties heeft aanvullende faciliteiten, zoals een koffiebar of sportschool waar je als Baker Tilly-medewerker gratis gebruik van kunt maken.

 • Reden 4: feesten, borrels en andere activiteiten
  Work hard, play hard. Werken is leuk, maar ontspannen is ook belangrijk. Alle Baker Tilly-collega’s en hun partners worden daarom één keer per jaar uitgenodigd voor een groot personeelsfeest. Daarnaast maken we een middag in het jaar vrij voor een medewerkersbijeenkomst. De laatste keer hebben we dit georganiseerd in de vorm van een festival waarbij de line-up was gevuld met diverse interessante workshops. Uiteraard vinden er ook activiteiten plaats op de kantoren zelf. Denk aan een wekelijkse vrijdagmiddagborrel, etentjes en spelletjesmiddagen. Ook sport is voor veel collega’s een belangrijke vorm van ontspanning. Bij Baker Tilly wordt er bijvoorbeeld met elkaar gebokst, in teamverband getraind voor hardloopwedstrijden of deelgenomen aan lokale voetbal- of tennistoernooien.

 • Reden 5: het Baker Tilly-uitwisselingsprogramma
  Wil je een tijdje in het buitenland werken? Ook dat is mogelijk. Baker Tilly is onderdeel van de wereldwijde netwerkorganisatie Baker Tilly International. Via het uitwisselingsprogramma kun je een aantal maanden aan de slag in het buitenland, denk bijvoorbeeld aan Afrika, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland of Amerika. Vanuit jouw kantoor in Nederland (en in overleg met het kantoor waar je naartoe gaat) krijg je een uitdagende opdracht mee, zodat je de werkcultuur daar écht kunt ervaren. Bovendien is het een mooie gelegenheid je internationale netwerk uit te breiden en de internationale zakenwereld beter te leren begrijpen.