vergrootglas
Op zoek naar een baan?
Actueel en relevant

WVDB Adviseurs Accountants

Actief in

WVDB Adviseurs Accountants biedt een breed dienstenpakket aan ondernemers, waaronder diverse familiebedrijven met een focus op vastgoed & high tech.

Profiel

WVDB Adviseurs Accountants biedt een breed dienstenpakket aan ondernemers, waaronder diverse familiebedrijven met een focus op vastgoed & high tech. Binnen onze organisatie zijn we vanuit verschillende disciplines actief, zoals accountancy, belastingadvies, corporate finance, IT-advies en HR-advies. WVDB Adviseurs Accountants onderhoudt een strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen. Omwille van beroepsregels gescheiden organisaties, maar wel met één denkwijze. Onze organisatie telt ruim 300 medewerkers, die werken vanuit vestigingen in Rosmalen en Waalre. Wij zijn daarmee een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie in Zuid-Nederland. 

We werken internationaal samen met Moore Stephens, een netwerk van gelijkgestemde kantoren in 112 landen. De organisatie en de internationale focus komen voort uit de bewuste keuze om onze klanten een kwalitatief hoogstaand niveau van dienstverlening te kunnen bieden. Deze schaalgrootte combineren wij met een persoonlijke aanpak in ons advies. Wij zijn, afgezien van bekwame adviseurs, vooral sparringpartner en vertrouwenspersoon voor onze klanten. 

Wij kijken met andere ogen naar de wereld en herkennen kansen. Kansen die we samen met onze klanten invulling geven door te vernieuwen, te veranderen of de weg vrij te maken voor volgende generaties. Cruciaal binnen onze visie en onderscheidend in onze benadering van klanten. Of je nou de professional in de fiscale praktijk bent of de allround accountant, met jouw scherpe blik zie jij wat anderen niet zien. Dé reden dat jij je welkom zult voelen bij WVDB Adviseurs Accountants.

Bij WVDB Adviseurs Accountants kun je rekenen op een verrijking van je persoonlijke ontwikkeling. Middels de WVDB Academy bieden wij een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten waarbij je kennis en vaardigheden verder gestimuleerd worden. Daarnaast maken wij volop gebruik van alle automatiseringsmogelijkheden, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het vormgeven van data-analyses. Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, maar wat wij echt belangrijk vinden en naar streven is een goede balans tussen werk en privé. Wil je meer over ons weten of ben je nieuwsgierig wat WVDB jou te bieden heeft? Neem dan contact met Michelle van Wanrooij of Lisa Schuts.


Contactgegevens

Careerguide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956