vergrootglas
Op zoek naar een baan?
Actueel en relevant

Protiviti

Actief in

Protiviti is wereldwijd leider op het gebied van onafhankelijke Risk Consulting diensten.

Medewerkers

Meer dan 2200 professionals wereldwijd

Structuur

Protiviti is onderdeel van Robert Half International Inc.

Profiel

Protiviti is wereldwijd leider op het gebied van onafhankelijke Risk Consulting diensten. Protiviti helpt ondernemingen om risico's te identificeren, meten en beheersen en ondersteunt haar klanten wereldwijd met kennis, methodologieën en vaardigheden.

Onafhankelijk
Scheiding tussen jaarrekeningcontrole en advieswerkzaamheden vraagt om onafhankelijkheid. Protiviti biedt die onafhankelijkheid. Dit betekent objectief en ongebonden advies, gericht op het belang van de klant.

Risk
Protiviti consultants identificeren, meten, prioriteren en helpen organisaties de risico´s te beheersen die de organisatie in de weg staan om haar doelen te bereiken. Succesvolle ondernemingen zouden nooit gekomen zijn waar ze nu staat door het veilig te spelen. Risico´s nemen is even noodzakelijk als het effectief beheersen van die risico´s. Ondernemers begrijpen dit. Waar ze echter ´s nachts van wakker liggen is de vraag op welke risico´s de focus moet liggen. Is dat het risico dat komt kijken bij de implementatie van een nieuwe technologie? Of van gebrekkige informatievoorziening voor besluitvorming? Of van het verlies van intellectueel eigendom? Of van onvoldoende beheerste bedrijfsprocessen? Protiviti helpt hen zicht te krijgen op de kritische bedrijfsrisico's en heeft de kennis en ervaring om hen te ondersteunen bij het beantwoorden van deze en andere vragen voor uw organisatie.

Consulting
Protivit is trots op haar kennis, welke ook nadat zij vertrekken in een organisatie achterblijft. Zij maakt kennis bruikbaar en vertaalt deze in functionele oplossingen die geïntegreerd zijn in een organisatie. Dit noemen zij duurzame verandering.

De diensten zijn ondergebracht in drie services:
- Business Risk
- Technology Risk
- Internal Audit

Momenteel heeft Protiviti meer dan 2200 professionals, werkzaam in meer dan 51 kantoren in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië. In november 2005 heeft Protiviti een nieuw kantoor geopend in Amsterdam. Hoewel Protiviti nieuw is op de Nederlandse markt zijn de professionals die bij Protiviti werken dat niet. Zij hebben ruime ervaring en expertise opgedaan in verschillende Risk Consulting praktijken. Door de onafhankelijkheid van Protiviti, beschikken zij over een objectieve visie en zijn ze in staat zonder belangenconflicten diensten te leveren.

Cultuur
Protiviti biedt een uitdagende en stimulerende werkomgeving. Protivity concentreert zich op het aannemen van slimme, zeer gemotiveerde mensen, die bereid zijn om teamspelers te worden en specialist in de business. De ontwikkeling naar leiderschap wordt sterk gestimuleerd alsmede de permanente educatie van de consultants. Protiviti gelooft dat zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling een integraal onderdeel vormen van een succesvolle loopbaan.

Loopbaanmogelijkheden
Protiviti biedt het beste van twee werelden. Ze wordt gerespecteerd als internal audit en risk consulting oganisatie met een sterke internationale aanwezigheid. Tegelijkertijd, zijn ze relatief nieuw in Nederland met een sterke groei, wat zorgt voor unieke carrièremogelijkheden voor zowel graduates als ervaren accounting en finance professionals.
Een greep uit de redenen om je bij ons aan te sluiten:

  • Je kunt het verschil maken
  • Positieve cliëntrelaties
  • Mogelijkheid tot verder professionele ontwikkeling
  • Toegang tot de nieuwste technologie- en informatiesystemen
  • Protiviti biedt een zeer concurrerend pakket aan arbeidsvoorwaarden dat voorziet in de vele verschillende wensen van onze mensen.

Contactgegevens

Careerguide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956