vergrootglas
Op zoek naar een baan?
Actueel en relevant

NN Investment Partners

Profiel

NN Investment Partners is de vermogensbeheerder van het aan Euronext Amsterdam genoteerde NN Group N.V. en heeft haar hoofdkantoor in Den Haag. NN Investment Partners beheert wereldwijd in totaal ongeveer EUR 246 miljard* (USD 296 miljard*) aan vermogen voor institutionele en particuliere beleggers. NN Investment Partners heeft meer dan 1.200 medewerkers en is actief in 15 landen in Europa, de VS, Latijns-Amerika, Azië en het Midden-Oosten.

NN Investment Partners werkt nauw samen met particulieren, pensioenfondsen, verzekeraars, familiefondsen, onafhankelijke financiële adviseurs en banken om hun financiële doelstellingen te helpen realiseren. Onze klanten verwachten terecht dat wij de best mogelijke service leveren.

Wij zijn er van overtuigd dat wij dit kunnen bereiken met een constante dialoog en door een echte partner te zijn van onze klanten. Hun doelen en uitdagingen zijn onze doelen en uitdagingen. NN IP staat voor nauwe samenwerking, gezamenlijke ontwikkeling en het afstemmen van belangen met al onze partners. NN IP biedt daarom een breed scala aan producten en oplossingen, zoals:

  • Een breed palet vastrentende waarden, aandelen, vastgoed, en multi-asset-mogelijkheden
  • Oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de klant (met inbegrip van gelokaliseerde beleggingsfondsen en discretionaire mandaten)
  • Verzekeringsstrategieën en pensioenoplossingen op maat, voor zowel particulieren als bedrijven, zoals ‘Mijn Pensioen’ en ‘Essentie Pensioen’
  • Fiduciaire diensten en balansbeheer
  • Managerselectie, portefeuilleconstructie en monitoring via dochterbedrijf Altis

Een fondsenplatform voor particuliere beleggers, zoals FitVermogen.nl in Nederland en soortgelijke platforms in Polen en de Tsjechische RepubliekPartnerschap betekent voor iedereen iets anders. Sommigen willen diepgaande economische inzichten, anderen zijn in de complexe financiële wereld op zoek naar gemak.

NN IP helpt mensen vooruit: we ontrafelen de geheimen van de financiële wereld, delen informatie en bieden duidelijkheid en bruikbare oplossingen. Wij willen een partner zijn voor onze klanten met oog voor de lange termijn.

Jouw carrière mogelijkheden
We koesteren onze internationale ondernemende organisatie waarin iedereen dagelijks het verschil kan maken en zich continu kan verbeteren. NN IP heeft een uitdagende en ambitieuze werkomgeving maar we verliezen daarbij de mens niet uit het oog. Het succes ligt bij het voorop plaatsen van onze klanten en iedereen in te zetten op zijn of haar talent en kwaliteiten.

Extra ondersteuning voor kandidaten uit het buitenland
Vanuit het buitenland verhuizen naar Nederland heeft een behoorlijke impact op zowel je persoonlijke als professionele leven. We hebben hiervoor een speciaal beleid ontwikkeld om de overgang naar Nederlands voor jou en je familie zo probleemloos mogelijk te maken. Met als resultaat dat jij je kunt focussen op je nieuwe baan.
We koesteren onze internationale ondernemende organisatie waarin iedereen dagelijks het verschil kan maken en zich continu kan verbeteren. NN IP heeft een uitdagende en ambitieuze werkomgeving maar we verliezen daarbij de mens niet uit het oog. Het succes ligt bij het voorop plaatsen van onze klanten en iedereen in te zetten op zijn of haar talent en kwaliteiten.

Indien je beschikt over speciale werkervaring die niet voorhanden of schaars is op de Nederlandse arbeidsmarkt, dan kun je wellicht in aanmerking komen voor de 30% regeling. Dit betekent dat 30% van je belasting btw vrij is. Wij ondersteunen nieuwe medewerkers bij de aanvraag van deze regeling.

* Cijfers per 31 december 2017, EUR 52 miljard is gerelateerd aan het beheerd vermogen van Delta Lloyd Asset Management


Contactgegevens

Careerguide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956