vergrootglas
Op zoek naar een baan?
Actueel en relevant

FTE Groep

Actief in

De FTE Groep bestaat uit gespecialiseerde units die opereren in de leven, pensioen, actuariële en schade markt. De units van de FTE Groep werken onder ervaren management die hun eigen markt, vakgebied, ontwikkelingen en de markteisen gesteld aan de dienstverlening goed kennen.

Medewerkers

ca. 80

Structuur

FTE Groep is zelfstandig

Profiel

Wij realiseren ambities

Onze ambitie is partner te zijn bij het realiseren van ambitie. Dat is wat ons drijft en waar wij energie van krijgen. Wij zijn relevant voor onze professionals én opdrachtgevers. Hebben impact. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in iemands ambitie en door al onze beschikbare kennis en middelen in te zetten voor de beste oplossing.

De ambities van onze FTE’ers en onze opdrachtgevers zijn altijd ons vertrekpunt. Waar wil jij naar toe? Wat is jouw uitdaging? Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw ambities en helpen jou of jouw organisatie graag met de realisatie daarvan.

 

Cultuur

Onze kernwaarden zitten in ons DNA. Deze waarden gidsen ons in hoe we het willen doen. Of het goed voelt. Onze kernwaarden: plezier, betrokken, ontwikkeling, open en wendbaar.

> Onze waarden

Wij zijn business improver

Helpen bij de realisatie van de strategie. Op elk niveau. Gericht op de mens, proces, systeem en besturing. Met kennis van het domein, van veranderen, mensen betrekken, organisatie– en procesverbetering, business intelligence, data en technologie.

> Missie en Visie


Contactgegevens

Careerguide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956