vergrootglas
Op zoek naar een baan?
Actueel en relevant

Atos Consulting

Actief in

Atos Consulting is een internationaal adviesbureau op het gebied van business- en IT consultancy.

Medewerkers

Ruim 950 consultants

Structuur

Atos Consulting is een zelfstandig onderdeel van Atos Origin.

Profiel

Atos Consulting is een internationaal adviesbureau op het gebied van business- en IT consultancy. Op basis van marktkennis en vakinhoudelijke expertise ondersteunt het bedrijf klanten bij het oplossen van complexe organisatievraagstukken, die in veel gevallen een multidisciplinaire aanpak vereisen. Men beperkt zich daarbij niet tot het leveren van strategische adviezen, maar ondersteunt en begeleidt ook implementaties en veranderingsprocessen.

De grootste vestigingen van Atos Consulting bevinden zich in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje. In Nederland zijn ruim 950 consultants werkzaam, internationaal telt Atos Consulting ruim 2500 business- en IT consultants. Door te opereren in een internationaal netwerk, met gedeelde markt- en/of IT-inhoudelijke best practices hebben alle consultants de beschikking over dezelfde middelen, kennis en kunde die een omvangrijke onderneming hen kan bieden. Daarnaast weten zij zich gesteund door hun 45.000 collega’s die in de IT-praktijk opereren.

Atos Consulting is onderdeel van Atos Origin, de internationale beursgenoteerde ICT-dienstverlener. In deze combinatie is Atos in Nederland en wereldwijd een belangrijke onderneming in ICT en consultancy, actief op alle gebieden in de keten van strategische advisering, implementatie van oplossingen en het overnemen van operationele (IT-) processen. Atos Consulting is ontstaan uit de internationale integratie van de consultants van KPMG Consulting, de SEMA Groep en Atos Origin, volgend op de acquisitie door Atos Origin van KPMG Consulting in 2002 en van de SEMA Groep in 2003.

Atos Consulting is een marktgerichte matrixorganisatie, waarvan de sectorexpertise is onderverdeeld in de marktgroepen Financial Services, Public Services en Industry, Trade & Communications. Financial Services bedient de gehele range van bank & kapitaal, vermogensbeheer, pensioenfondsen, verzekeringen en vastgoed.

World Class Human Resources
Daarnaast kent ATOS Consulting 7 adviesgroepen waaronder World Class Human Resources.
World Class Human Resources helpt bij het realiseren van de organisatie- en personeelsformatie, en het verandervermogen waarmee u de uitdagingen van de toekomst aankunt. World Class Human Resources behoort met zo'n 500 HR- en Change-consultants tot de grootste adviesorganisaties ter wereld. In Nederland werken ongeveer 70 HR- en Change-consultants aan de verbetering van de bedrijfsvoering van de klanten: middelgrote en grote organisaties in zowel de profit als de not-for-profit sector, in Nederland en daarbuiten. De werkwijze combineert vakinhoudelijke kennis met kennis van de branche en met kennis van de lokale cultuur. Er wordt veel samengewerkt in multidisciplinaire projecten met collega's van andere vakdisciplines als financieel management, informatietechnologie en strategie.

De consultants kennen hun vak. Als manager en/of personeelsmanager hebben zij het vak zelf beleefd en doorleefd. Men werkt vanuit een heldere visie op het vak, een gedegen praktijkervaring en met toepassing van innovatieve methoden en technieken. Atos Origin wil voorop lopen in de professionele ontwikkeling van het vakgebied.

Cultuur
De cultuur van Atos Consulting is een optelsom van waarden, houding en gedrag, resulterend in gedreven en betrokken medewerkers die op betrouwbare en respectvolle wijze inhoudelijk hoogwaardig en gedegen advies leveren. Kern van de manier van werken is dat men niet vóór, maar samen mét klanten werkt aan oplossingen die daadwerkelijk resultaat opleveren. Voor de medewerkers betekent dit inhoudelijk interessante opdrachten, teamwork, groei, persoonlijke ontwikkeling en een open en informele cultuur.

Loopbaanmogelijkheden
Atos Consulting is een matrixorganisatie. Wij zijn onderverdeeld in Marktgroepen en Adviesgroepen. Als business consultant ben je dan ook werkzaam binnen een bepaalde Marktgroep én in een bepaalde Adviesgroep. Logisch want onze opdrachtgevers verwachten dat je als business consultant specialist bent binnen hun branche. Tegelijkertijd biedt dit ook kansen voor je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogleijkheden.


Contactgegevens

Careerguide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956