Vacatures in Financiën

Masterclass ESG - de duurzaamheids ambitie binnen de financiele dienstverlening in een hogere versnelling

Bron: Allios - 02 juni 2023

Vrijdag 23 juni 2023 | 9.00 - 17.00 | Doorn

Deze Masterclass ESG is bedoeld voor professionals binnen de financiële dienstverlening. 

De opkomst van regelgeving SFDR, CSRD en gebruik van Environment, Social en Governance beleid zorgt voor veel nieuwe sturingsdata: bedrijven willen gaan meten en gaan werken aan wat hun impact op de maatschappij is. Dit heeft weer impact op organisaties, processen, systemen en rollen.   

Speciaal voor projectmanagers, IT managers, productowners, change/transformatie managers, productmanagers, data specialisten, fintech ondernemers, interim professionals, en iedereen die zich wilt verdiepen op dit onderwerp.

De sprekers van deze Masterclass:

Paul van Ruiten

Paul heeft meer dan 25 jaar ervaring in het managen van projecten en organisaties op het snijvlak van milieu en duurzaamheid, ruimtelijke en economische ontwikkeling. Samen met Annick Schmeddes ontwikkelt en verzorgt hij sinds 2017 de training ‘Sustainable MBA in One Day’ en ‘Sustainable Finance in One Day’. 

Annick Schmeddes

Annick Schmeddes, oprichter van Sustainable Talent, al 17 jaar werkzaam op het gebied van talent- en leiderschapsontwikkeling op het gebied van duurzaam ondernemen. Hiervoor is kennis van duurzaam ondernemen nodig en de vertaling naar de human capital agenda en rollen. Sustainable Talent is werkzaam op het gebied van matchmaking, leiderschapscoaching en duurzame leiderschapstraining. 

Deze trainers weten als geen ander je te inspireren en informeren op dit thema. In de basis doen ze dit al jaren met veel succes en ze zijn een begrip geworden in de markt van verduurzaming. Ze zijn bij veel duurzaamheids transformaties betrokken geweest en kennen de praktijk.

Uniek voor deze Allios Academy masterclass is de verdieping specifiek op de financiële dienstverlening.  Hiertoe hebben Allios en Sustainable Talent/ BureauOm een exclusieve samenwerking met als doel de duurzaamheids ambitie binnen de financiele dienstverlening in een hogere versnelling te krijgen.

Lees hier meer over deze Masterclass ESG en meld je aan!

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

Careerguide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.