Vacatures in Financiën

Interviews met vakspecialisten in finance over ontwikkelingen in finance

 • Door het uit te proberen, ontdek je zelf hoe het moet

  Alessandro Vago - Full Stack Engineer bij NN, knutselaar en muzikant

  Al die collega's uit andere windstreken, die prikkelen ook mijn nieuwsgierige karakter. Iedereen voegt iets anders toe aan het team, iets nieuws. Verschillende mensen brengen verschillende perspectieven mee en dat maakt je als collectief creatiever. Bovendien schept het een band, met sommige collega's ben ik goed bevriend geraakt.

  Lees verder ]
 • “Een attractief in-house expertisecentrum voor actuarissen”

  Els Wolters - Managing Expert NN Actuarissen bij NN Group

  Een deel van onze kracht ligt er in dat we ook na afloop van een opdracht benaderbaar blijven, open staan voor vragen en meedenken over het vervolg. We zijn en blijven tenslotte onderdeel van NN. Maar een kracht is ook het plezier in het werk: waar mogelijk stemmen we de opdracht zoveel mogelijk af op de expertise, competenties en wensen van onze Consulting Actuaris.

  Lees verder ]
 • Als een spin in het web probeer ik alle lijntjes aan elkaar te knopen

  Bas Slingerland - Security Officer bij NN

  Om de ontwikkelaars op de hoogte te brengen van de laatste security-ontwikkelingen hebben we een security-gilde opgericht. Daarin snijden we ook thema’s aan die onze security nog sterker kunnen maken. Ik volg workshops en ontdek nieuwe technologieën. Het is echt onvoorstelbaar hoe snel je dan groeit. Die groei is cruciaal in een omgeving waarin mijn collega’s voortdurend aan het innoveren zijn. 

  Lees verder ]
 • Het vakgebied van de business controller ontwikkelt zich razendsnel.

  Stephanie Isenborghs - Senior Business Controller - Nationale Nederlanden

  "Het belangrijkste is dat we onze cijfers kennen en snappen hoe ze tot stand komen. Maar ook dat we wendbaar blijven. Want de wereld om ons heen verandert razendsnel. De invloed van technologische ontwikkelingen op onze financiële diensten en producten verandert en versnelt de manier waarop we met geld omgaan."

  Lees verder ]
 • In de schadesector zien we klimaat-verandering als een nieuw risico

  Shalabh Mathur - Head of Financial Risk Department

  We zien al een stijging in het aantal stormen, hagelstormen en overstromingen. De stijging van de zeespiegel vormt een ander structureel risico. Voor het schadebedrijf geldt bijvoorbeeld dat een toename in de ernst en frequentie van stormen zal leiden tot grotere claims voor de door ons verzekerde eigendommen. Als we dit soort risico’s niet juist inschatten, klopt de premie van onze polis niet. 

  Lees verder ]
 • Ik denk maar zo: Als ik het niet doe, gaat niemand anders het voor mij doen.

  Sanaa Horloo - Financial Accountant bij NN, moeder en voorheen vluchteling

  Strikt genomen had ik niet de juiste papieren om hier te werken, maar bij NN kijken ze verder dan je cv. Ze zien je als persoon. Uiteraard moet je als Financial Accountant wel analytisch sterk zijn en van cijfers houden. Onze afdeling, het Finance Service Center, is tenslotte verantwoordelijk voor de maandelijkse rapportages van NN.

  Lees verder ]
 • Als Financial Risk Manager kan ik hier echt mijn ei kwijt

  Tom van Beek - Financiel Risk Manager bij NN

  Eigenlijk ben ik technisch bedrijfskundige. Maar intussen heb ik de opleiding tot gekwalificeerd actuaris bijna afgerond, wat geheel door mijn werkgever wordt gefaciliteerd. Ik zit in het zogenoemde tweedelijns risicomanagementteam. We bewaken en monitoren het financieel beleid en adviseren daarover.

  Lees verder ]
 • Een goede Riskmanager durft zich actief met de business te bemoeien

  Jurg Puite - Manager Operational Risk Management Nationale-Nederlanden

  ‘Een goede Riskmanager durft zich actief met de business te bemoeien. Wijst op de risico’s, maar geeft ook aan waar de kansen liggen. Juist als je deze combinatie zoekt wordt risicomanagement effectiever. Uitdagend, dat wel, want het is een dun lijntje tussen observatie en aanbeveling.’

  Lees verder ]
 • De zelfstandigheid van mijn functie betekent een grote verantwoordelijkheid

  Melissa Okken - Data Management Specialist bij NN

  Data zijn van cruciaal belang voor NN. Want je kunt pas goed concurreren als je precies weet wie je klant is en wat wij voor elkaar betekenen. Daarbij moeten we de datakwaliteit scherp in de gaten houden. Zeker met de drie sleutelwoorden van ons bedrijf in het achterhoofd: persoonlijk, digitaal en relevant. 

  Lees verder ]
 • Als ik een goed idee heb, kan ik er hier gewoon mee aan de slag

  Lejon Bergman - Full Stack Developer bij NN en sleutelaar

  ‘Creëren is de rode draad door mijn leven. Of ik nu bij Nationale-Nederlanden webapplicaties en de daarvoor benodigde query’s bouw, of thuis aan het koken ben. Ik begon hier als Back End Developer in een reporting team. Maar ik miste vooral de tastbaarheid van een eindproduct.  Daarom ben ik geswitched naar een functie als Full Stack Developer. 

  Lees verder ]
<< 1 2 3 >> 
Contactgegevens

Careerguide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.