Vacatures in Financiën

De markt biedt inspirerende interim opdrachten en uitdagende loopbaanpaden

Interview met Barbara Verboom - Teammanager CED Interim Professionals

Jongeren ervaren steeds meer beginnende mentale klachten door werkstress blijkt uit nieuw onderzoek van TNO in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid. In 2022 had maar liefst 1 op de 4 werknemers tussen de 18 en 34 jaar oud last van burn-outklachten door werkstress. ‘Gelukkig is daar binnen CED Interim Professionals nog geen sprake van. Toch zijn we alert want ook ik zie dat onze mensen soms stoeien met de zoektocht naar een gezonde work/life balance.

Of misschien moet ik na de coronaperiode wel spreken van een zoektocht naar een gezonde life/work balance nu door thuiswerken privé en zakelijk continue door elkaar heenlopen. In de relatie met onze interim professionals een belangrijk gespreksonderwerp, want ik wil absoluut niet dat ze over het randje gaan.’

Barbara Verboom is sinds enkele jaren Teammanager bij CED Interim Professionals; onderdeel van CED Nederland. Ze viel voor het familiaire karakter van de organisatie en weet dat ze daarmee het verschil maken. ‘Familie vertrouw je en je weet dat je er altijd op terug kunt vallen. Die waarden koesteren we hier. Vertrouwen geef je door verantwoordelijkheid te geven. Bijvoorbeeld door ruimte te geven aan een druk gezinsleven en heel flexibel om te gaan met werktijden (in overleg met de klant). Of door je hard te maken voor remote werken in het buitenland. Maar in mijn rol vind ik het vooral belangrijk dat ik een luisterend oor te bieden heb. Ervaringen kan delen als het eens tegenzit, oplossingsrichtingen kan aandragen bij conflictsituaties of gewoon absorbeer.’

Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijk welzijn en commercie heel goed samengaan. Het een kan niet zonder het andere en ook hier is het zoeken naar een gezonde balans. Wij werken landelijk voor Verzekeraars, Leasemaatschappijen, Assurantie en Volmacht kantoren, maar ook transportbedrijven, gemeentes en woningcorporaties en helpen hen bij de schadebehandeling. Een dynamische markt die veel pieken kent en het commerciële hart sneller doet kloppen bij een storm als Ciarán. Tegelijkertijd biedt die markt inspirerende interim opdrachten en uitdagende loopbaanpaden zodat we binnen het werkveld van CED Interim Professionals jouw ambities mogelijk kunnen maken.

Heb jij behoefte aan een afwisselend, uitdagend loopbaanperspectief waarbij je breed opgeleid wordt en ervaring opdoet bij diverse organisaties en binnen verschillende schadebranches, neem dan eens contact met me op. Wie weet voel je je thuis bij onze familie.

Lees meer over de mogelijkheden binnen CED Interim Professionals

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst op 10 november 2023
Contactgegevens

Careerguide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.