vergrootglas
Op zoek naar een baan?
Actueel en relevant

Bouw mee aan de bank die de markt gaat uitdagen.

Interview met Vincent Dijs - Manager Legal & Compliance Nationale-Nederlanden Bank

Nationale-Nederlanden Bank heeft een gezonde groei ambitie in de Nederlandse retail bankingmarkt. Dat betekent innovatie, groei en met z´n allen bouwen aan een bank waar consumenten mee weglopen. Een geweldige uitdaging om dat proces vanuit Compliance te ondersteunen. We denken mee vanuit een onafhankelijke positie en dragen pragmatische oplossingen aan.

Onze doelstellingen op een integere manier te realiseren in de geest van wet- en regelgeving daar zetten we ons voor in.

‘Enabling Life’
Vincent Dijs geeft leiding aan de afdeling Legal & Compliance van Nationale-Nederlanden Bank. ´We willen met NN Bank, wat onderdeel uitmaakt van de beursgenoteerde NN Group,  klanten in elke fase van hun leven bedienen met producten en dienstverlening rondom vermogensbehoefte, vermogensopbouw en vermogensbescherming. Daarbij nemen we de levensstijl en levensdoelen van onze klanten als uitgangspunt. ‘Enabling Life’ noemen we dit. Mede door de integratie van onderdelen van WestlandUtrecht hebben we een goede start kunnen maken en staat er inmiddels  een hypotheek-, effecten-, consumptief krediet, bankspaar- en spaarbedrijf. De focus ligt nu op innovatie van producten, diensten en processen.

Gezien die ambities zou ik het Compliance team graag versterken met een junior Compliance Officer. Hij/zij vormt samen met de twee senior collega´s het team dat de klus moet klaren. Bewustzijn creëren bij medewerkers voor de compliance risico´s die de organisatie loopt, helpen deze te mitigeren binnen de projecten die er lopen en de impact van wet- en regelgeving op een heldere en praktische manier vertalen naar de organisatie. Voor iemand die zich breed wil ontwikkelen binnen het compliance vakgebied een geweldige plek. Je krijgt te maken met alle facetten van de bank en alle facetten van compliance. Ben je enthousiast, beschik je over een gezonde nieuwsgierigheid en werk je graag samen, dan ga ik graag met je in gesprek. Overtuig me van je talenten en er wacht je hier een geweldige tijd!

Lees meer over de vacature Compliance Officer Nationale-Nederlanden Bank

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst op: 30-1-2015
Contactgegevens

Careerguide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956