vergrootglas
Op zoek naar een baan?
Actueel en relevant

Interviews met vakspecialisten in finance over ontwikkelingen in finance

 • Er wordt hier echt naar je geluisterd, dat is fijn

  Chantal da Graça - Letselschadebehandelaar bij a.s.r.

  In januari zijn we gestart met de Letselschade Academy, een uniek concept waarmee we in een periode van enkele maanden schadebehandelaars opleiden tot beginnend licht letselbehandelaar. Door schaarste op de arbeidsmarkt en de specifieke eisen die worden gesteld aan het vak van letselschadebehandelaar, wilden we op een andere manier goede nieuwe collega’s aantrekken.

  Lees verder ]
 • Ik kan zelf invulling geven aan mijn rol en hierin verder groeien

  Cyranho Maikoe - IT-auditor bij a.s.r.

  Cyranho werkte als IT-auditor bij een Big Four-kantoor, maar hij wilde een functie waar ruimte was voor meer verdieping op IT-audit vakgebied. Die ruimte vond hij bij a.s.r. dankzij de uitgebreide doorgroeimogelijkheden. “a.s.r. heeft mij de mogelijkheid geboden om mijn ambities binnen het IT-audit vakgebied na te streven. Ik kan zelf invulling geven aan mijn rol en hierin verder groeien.”

  Lees verder ]
 • Bij a.s.r. draait het om de mensen

  Lex van de Geest - lead architect IT a.s.r.

  Binnen de verzekeringswereld is verandering aan de orde aan de dag. Al die veranderingen hebben direct impact op de IT van onze organisatie. Goede informatievoorziening voor de ondersteuning van de bedrijfsvoering is dus van groot belang. Als Lead Architect IT opereert Lex op het snijvlak van IT en bedrijfsvoering.

  Lees verder ]
 • Ik voel het ondernemerschap borrelen

  Arjen Dulfer - Business Risk Manager a.s.r.

  Bij alle activiteiten die een bedrijf onderneemt, bestaat het risico dat dingen niet goed gaan: zonder risico kun je niet ondernemen. Arjen Dulfer ziet risico’s als uitdagingen, niet als problemen. Als Business Risk Manager bij Ditzo identificeert hij risico’s in de bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat een juiste afweging gemaakt wordt in het al dan niet nemen van deze risico’s.

  Lees verder ]
 • Het verbeteren van onze dienstverlening is een soort tweede natuur.

  Myriam van de Vorst - Teammanager Verkeer & Transport
  De schademarkt kenmerkt zich door stevige concurrentie. Het directe kanaal wint vooral terrein in de particuliere markt. In de zakelijke markt heeft het intermediair nog een stevige positie. ASR moet zich blijven onderscheiden, wil ze haar marktpositie verder kunnen uitbouwen. We willen een bedrijf zijn waar men graag bij verzekerd is. Om dat te realiseren houden we onze processen en werkwijzen opnieuw tegen het licht en toetsen deze op de kernwaarden: ´persoonlijk, aanspreekbaar en eigen & echt.
  Lees verder ]
 • Je moet zelf de verandering organiseren

  Wytzejan de Jong - Adjunct directeur Risk Management
  Binnen ASR is Wytzejan de Jong verantwoordelijk voor de implementatie van Solvency II. Juist vanwege zijn brede bedrijfservaring (sales in asset management, management levenbedrijf en projectmanagement ICT) werd hij voor deze klus gevraagd. ´Het is belangrijk dat je vanuit het risk management verbinding zoekt met de organisatie en zodoende de brug kunt slaan tussen het instrumentele van de modellen enerzijds en het gedrag van medewerkers en management anderzijds. Die verandering moet je zelf organiseren. Solvency II geeft alleen de eisen en principes op basis waarvan de organisatie ingericht moet zijn.
  Lees verder ]
 • Bij een klein bedrijf kun je snel schakelen.

  Hassan Fathallah - Productmanager
  Hassan Fathallah werkt inmiddels al 10 jaar bij de Europeesche. Als je met hem door het pand loopt heb je het idee dat iedereen hem kent. ´Dat heeft ook te maken met mijn rol als Productmanager´, licht Hassan toe. ´Vanuit mijn werk heb ik contact met bijna alle disciplines binnen de organisatie. We staan aan de basis van de vernieuwing en moeten soms tegenstrijdige belangen tegen elkaar afwegen en vertalen naar wat goed is voor de klant en het rendement. Dat lukt alleen als je de dialoog zoekt.
  Lees verder ]
<< 1 >> 
Contactgegevens

Careerguide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956