Vacatures in Financiën

Interviews met vakspecialisten in finance over ontwikkelingen in finance

 • Werken in sustainability: zo veel meer dan alleen klimaat en energietransitie

  Mabel Dormans en Julius Groenendaal - Consultant bij KPMG

  Werken in de wereld van sustainability. Dan houd je je toch bezig met hoogover onderwerpen als het klimaat en de energietransitie? Nee, het omvat veel meer dan dat. Mabel Dortmans (consultant) en Julius Groenendaal (senior consultant) doen een boekje open over wat werken bij de sustainability-afdeling – 50 man sterk – van KPMG nu eigenlijk inhoudt. Eén ding is duidelijk: het is een ontzettend veelzijdig vakgebied, dat volop in ontwikkeling is!

  Lees verder ]
 • ESG speelt een steeds grotere rol in de gehele organisatie

  Hanna Spanier - ESG Analist bij Blue Sky Group

  Hanna Spanier werkt sinds februari 2020 als ESG-analist bij Blue Sky Group. Een leuke, uitdagende functie, waarbij haar werkzaamheden uiteenlopen van onderzoek naar klimaatverandering tot het opnemen van een podcast over duurzaamheid van een van de pensioenfondsen. 

  Lees verder ]
 • Ga ervoor… kijk hoever je komt

  Lucas Kuijsers - Directeur Financiën & Control - Schade & inkomen bij Achmea

  Van eigenwijze trainee tot… net iets minder eigenwijze directeur. Dit is wat Lucas Kuijsters onderweg leerde.  Give it your best shot – met andere woorden: ga ervoor, doe je best en kijk hoever je komt. Het is die les uit Londen die Lucas nog altijd koestert, die hij leeft en die hij graag uitdraagt binnen Achmea.

  Lees verder ]
 • Mijn belangrijkste drijfveer is om medewerkers en klanten perspectief te bieden.

  Jesse Kruijs - Manager Interim Professionals DEKRA People

  Veel kennis opdoen in verschillende keukens vraagt om een zekere mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Dat moet je liggen. En je moet het ook leuk vinden dat je al snel wordt gezien als de expert en onze klanten je gaan betrekken bij het verbeteren van hun processen. Maar ook dat biedt perspectief op een uitdagende ontwikkeling!

  Lees verder ]
 • Wij geven een impuls aan de innovatie binnen het Actuariaat

  Peter Bosschaart en Luuk Tegels - beide Manager FRM Insurance KPMG

  In de praktijk zien we dat bij menig verzekeraar een wildgroei is ontstaan aan modellen, databronnen en analysetools. Wij helpen klanten in de rationalisering hiervan, waarbij het optimaliseren van de modellen en digitalisering van het rapportageproces lucht geeft.

  Lees verder ]
 • Van advocatenkantoor naar Stichting Achmea Rechtsbijstand

  Macy van Boxtel - Juridisch Adviseur bij de afdeling Inkoop en Uitbesteding van Stichting Achmea Rechtsbijstand.

  Als Juridisch Adviseur ben ik verantwoordelijk voor het uitbesteden van zaken aan advocatenkantoren waarmee we samenwerken. Dit klinkt misschien simpel of eentonig maar dat is het zeker niet! Er komen zoveel aspecten bij kijken. Zo heb je veel contact met advocaten, die vragen vaak ook door. Dan moet je juridisch inhoudelijk wel wat weten. Dit geeft leuke uitdagingen en je leert de kantoren goed kennen.

  Lees verder ]
 • Recht doen aan de situatie

  Sidney Lubbinge - Jurist Letselschade Sedgwick

  Als Letselschadebehandelaar binnen Sedgwick neem je een unieke positie in. Doordat wij het werk verrichten voor verschillende verzekeraars en eigenrisicodragers als supermarkten, hotelketens of vervoersmaatschappijen, krijg je met heel veel verschillende situaties te maken.

  Lees verder ]
 • Aantoonbaar in control zijn

  Debby Engel - Manager 1e lijn Risk & Compliance, divisie Pensioen & Leven Achmea

  Gezamenlijk integraal risicomanagement toepassen vraagt van alle collega’s wel een inspanning en een andere kijk op onze dagelijkse werkzaamheden. Controle vormt nog steeds het fundament, maar van daaruit adviseren we steeds meer hoe we de grip op onze key controls het beste kunnen inrichten. Dat vraagt om een op samenwerking gerichte instelling, waarbij je stakeholders op basis van je expertise weet te overtuigen.

  Lees verder ]
 • CO2 uitstoot van een kredietnemer, hoe prijs je dat in eigenlijk?

  Erik Rood - Partner KPMG Advisory, Financial Risk Management

  Het beprijzen van risico’s richting klanten is traditioneel een sterk instrument voor een bank om haar risico’s te beheersen. Maar hoe prijs je de CO2 uitstoot van een kredietnemer in? En moet een ondernemer gevestigd aan de Maas een opslag betalen voor overstromingsgevaar?

  Lees verder ]
<< 1 2 3 4 5  ... >> 
Contactgegevens

Careerguide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.