Vacatures in Financiën

Interviews met vakspecialisten in finance over ontwikkelingen in finance

 • Specialistisch bezig zijn in een strategische setting

  Imke Molenaar - Actuarieel Consultant bij Oliver Wyman

  Het werk begeeft zich op het snijvlak van strategie en analytische onderbouwing. Deze aanpak in combinatie met de internationale werkomgeving en de open mentaliteit van collega’s maakte mij enorm enthousiast. Je leert snel de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden om zodoende te kunnen reflecteren op dat wat er voor de organisatie echt toe doet.

  Lees verder ]
 • Doe waar je hart blij van wordt

  Chantal de Veen - Actuaris en bezig met de voorbereiding van retreat centre La Somme

  “Vind de plekken waar je je goed voelt en doe de dingen waar je goed in bent, waar je blij van wordt. Laat verwachtingen niet van buiten komen, maar vanuit jezelf en volg dat pad. Wees daar standvastig in en durf te kiezen. Gaat het niet goed, pas je aan en verander van aanpak en  koers. Sta voor jezelf, wees assertief en trek je mond open als het nodig is. Realiseer de dingen die je nastreeft met eigen natuurlijke kracht, niet geforceerd."

  Lees verder ]
 • Beproefd platform onontbeerlijk voor adviseurs en aanbieders

  Edwin Sier - Lead Actuaris bij Pensioennavigator

  Er is en er wordt veel gesproken en geschreven over de Wet Toekomst Pensioenen. Naast vraagstukken als tijdigheid, evenwichtigheid, (data)kwaliteit en kosten wordt er uitgegaan van een communicatieplan en een transitieplan. Dit is een niet te onderschatten uitdaging voor alle partijen. Om de aanbieders van pensioenproducten, de sociale partners en uiteindelijk de eindklanten die zij dienen (werkgevers en hun werknemers) te faciliteren is een beproefd platform onontbeerlijk.

  Lees verder ]
 • KYC-analisten weten heel goed waar de verbetering zit

  Tim Levert en Niels Heitkamp - Founding partners bij Improving Assets

  Onze ervaring is dat je als KYC-analist exact weet waarom een proces goed of slecht verloopt. Nu bieden we je de kans hier ook wat aan te doen. Uiteraard brengen we je de skills bij om dat te kunnen, bijvoorbeeld door het volgen van een Lean Green Belt opleiding. Ons succes staat of valt echter met je enthousiasme om mensen en organisaties mee te krijgen in verandering.’

  Lees verder ]
 • Samen aan tafel

  Ethem Emre - Directeur bij Randstad Personenschade

  Nederland staat voor grote uitdagingen en de samenleving blijft continu veranderen. Ik mis in Verzekeringsland nog de urgentie om beleid, produkten en dienstverlening daarop aan te passen. Een oproep tot een dialoog.

  Lees verder ]
 • Anders dan anderen durven en willen zijn …

  Magchiel Kessen en Gerrit Noorman - Beide directeur bij flexIQ

  Met een gedreven team investeren in concrete oplossingen en het dagelijks een stapje beter doen voor onze klanten…… dat is onze passie en daar kom ik iedere dag met zeer veel enthousiasme mijn bed voor uit.

  Lees verder ]
 • “Een attractief in-house expertisecentrum voor actuarissen”

  Els Wolters - Managing Expert NN Actuarissen bij NN Group

  Een deel van onze kracht ligt er in dat we ook na afloop van een opdracht benaderbaar blijven, open staan voor vragen en meedenken over het vervolg. We zijn en blijven tenslotte onderdeel van NN. Maar een kracht is ook het plezier in het werk: waar mogelijk stemmen we de opdracht zoveel mogelijk af op de expertise, competenties en wensen van onze Consulting Actuaris.

  Lees verder ]
 • Voorkomen is beter dan achteraf repareren.

  Sander Jasperse - Datamanager bij Achmea Bank

  Sander Jasperse is Datamanager bij Achmea Bank. Jarenlang werkte hij in een vergelijkbare rol in de telecom, maar voelde zich aangetrokken tot de (data) dynamiek van een financiële dienstverlener. ‘In tegenstelling tot de telecomsector wordt data binnen een bank. De mindset is heel positief en dat is niet alleen ingegeven door wet- en regelgeving. Verzekeren en bankieren gaat over vertrouwen van klanten en partners en dat kan niet zonder betrouwbare data.’

  Lees verder ]
<< 1 2 3 4 5  ... >> 
Contactgegevens

Careerguide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.