Vacatures in Financiën

Interviews met vakspecialisten in finance over ontwikkelingen in finance

 • Blijf verwonderd

  Gisella Eikelenboom - meerdere posities en rollen

  Gisella raadt jonge startende actuarissen aan hun eigen pad te zoeken. Kijk breed, staar je niet blind op een richting, ontdek en experimenteer. Maak bewuste keuzes, verander regelmatig en durf een volgende stap te maken, ook al gaat het misschien een keer mis.

  Lees verder ]
 • Maak van data inzicht’

  Justa Schouten - Business Intelligence Analist bij DNB

  DNB speelt een cruciale rol in betalingsverkeer, met jaarlijkse verwerking van €300.000 miljard aan transacties. Business Intelligence Analist Justa Schouten ontwikkelt dataproducten om inzichten te waarborgen. Ze benadrukt de uitdagingen en groeikansen binnen het dynamische datalandschap van DNB. Professionals met BI-kennis worden uitgenodigd om bij te dragen aan financiële stabiliteit.

  Lees verder ]
 • De markt biedt inspirerende interim opdrachten en uitdagende loopbaanpaden

  Barbara Verboom - Teammanager CED Interim Professionals

   Een dynamische markt die veel pieken kent en het commerciële hart sneller doet kloppen bij een storm als Ciarán. Tegelijkertijd biedt die markt inspirerende interim opdrachten en uitdagende loopbaanpaden zodat we binnen het werkveld van CED Interim Professionals jouw ambities mogelijk kunnen maken.

  Lees verder ]
 • De kloof tussen theorie en praktijk blijkt meestal groter te zijn in praktijk dan in theorie.

  Michel Vellekoop - Professor Actuariële Wetenschappen & Financiële Wiskunde aan de UvA

  Jonge beginnende actuarissen adviseert Michel om veel tijd en energie te investeren in vakkennis en het actuarieel ambachtelijke. Breng en houd je professionele expertise en technische toolsets op hoog niveau, ze vormen de basis voor je beroepsuitoefening en loopbaan. Oriënteer je ook breder, verrijk je scoop en volg ook aanpalende interessante bijvakken, ze zullen je verrijken.

  Lees verder ]
 • Met verstand van zaken Externe Rechtshulp inkopen: complex en uitdagend.

  Roeland Weits - Manager Juridische Inkoop

  Wil je dit werk goed doen, dan moet je intensief contact onderhouden met de afdelingen. Samen goed zicht krijgen op het werkaanbod, de ontwikkeling daarin en de productiviteit. Hoe beter de data, hoe groter het voorspellend vermogen naar het aantal zaken dat extern moet worden uitgezet. Met dat inzicht kunnen we beter inkopen met het oog op kwaliteit en kosten en een hogere klanttevredenheid realiseren.

  Lees verder ]
 • “Wij doen alleen maar leuke dingen”

  Patrick Geskus & Aart Broek - Head of Non-Financial Risk Management & Enterprise Risk Manager bij Achmea

  Dit werk vraag dat je breed georiënteerd bent en als je tegen nieuwe risico’s oploopt, de gretigheid hebt om expertise op te bouwen. We werken als consultants die soms gevraagd, maar vaker nog ongevraagd zaken benoemen.  Je doel is om ‘trusted advisor’ van de business te worden die waar nodig scherp en hard kan zijn op de inhoud, maar altijd oog blijft houden voor de relatie.

  Lees verder ]
 • Een topfunctie is net als topsport een uitdagend vak

  Simone Jansen - Head of Enterpreneur & Enterprise bij ABN AMRO

  “Als leider blink ik uit in het omdenken van uitdagingen. Ik breng lef en ondernemerschap in een corporate omgeving.” In de serie ‘Vrouwen aan de top’ spreken we een vrouw die binnen ABN AMRO haar stempel drukt vanaf een toppositie. Maak kennis met Simone Jansen, Head of Entrepreneur & Enterprise bij de bank en ondernemer in hart en nieren.

  Lees verder ]
 • Navigeren langs de rand van risico’s

  Marta Tagliabue - Toezichthouder Verzekeraars bij DNB

  Het is uitdagend werk, omdat het verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen soms wat balanceren vergt. Voor mij is dit extra uitdagend omdat ik als jonge buitenlandse vrouw in deze door mannen gedomineerde wereld stand moet houden. Ik merk wel dat kennis respect afdwingt zodra het om de inhoud gaat.

  Lees verder ]
<< 1 2 3 4 5  ... >> 
Contactgegevens

Careerguide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Careerguide heeft 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.